MenuLUNCH TAKE AWAY

Elke weekdagmiddag bent u welkom voor een smakelijke lunch aan 15.00 € p.p.
Alle lunches kunnen ook afgehaald worden mits ze 1 dag op voorhand werden besteld.
Lunches kunnen inhoudelijk niet aangepast worden.

VEGGIE MOGELIJK OP AANVRAAG

  • WoensDAG 01 APRIL
    Preiroomsoep
    Hammetje met zuurkool en puree
    Panna cotta
  • donderdag 02 APRIL
    Tomatenroomsoep
    Sliptongetjes met lentegroentjes en krielaardappel
    Chocolademousse
  • vrijdag 03 April
    Asperge-kokossoep met salsa van rabarber en jalapeño
    Kabeljauw met provençaalsesaus en wildrijst
    Créme brûlee

MenuWEEKEND TAKE AWAY

Elke vrijdagavond, zaterdag en zondag bent u welkom voor een smakelijk menu aan 25.00 € p.p.
Alle lunches kunnen ook afgehaald worden mits ze 1 dag op voorhand werden besteld.
Lunches kunnen inhoudelijk niet aangepast worden.

VEGGIE MOGELIJK OP AANVRAAG

  • WEEKENDMENU
    Asperges op z’n Vlaams
    Blanquette van Noordzeevis en tijm
    Zwartewoud kersendessert in een glas

MenuSPECIALS

KERSTMENU

25 december – 30 december
enkel op reservatie
Menu per tafel aan 49.70 € p.p.
Kinderen tot 12 jaar aan halve prijs
  • om te starten

Wachtbordje

—–

Trio van verschillende zalmbereidingen

OF

Carpaccio van rund met truffelmayonaise en parmezaanschilfers

OF

raviolini met scampi curry en oosterse garnituur

—–

Sorbet

  • hoofdgerecht

Hertefilet met wildsaus en z’n garnituren

OF

Noordzeevis met champignons, 3 structuren van aardpeer en aardappelbeignets

OF

Slibtong met handgeschilde frietjes

  • om af te sluiten

Kerstdessert

NIEUWJAARSMENU

3 januari – 31 januari
enkel op reservatie
Menu per tafel aan 55.70 € p.p.
Kinderen tot 12 jaar aan halve prijs
  • om te starten

Verwelkomingshapje

—–

Gevulde Sint-Jacobsschelp met scampi en groenten

OF

Palletje van kreeft, Noordzeegarnaal en gerookte zalm

OF

Pastei van fazant, rilettes, foie gras , confijte ui en spongecake

—–

Sorbet

  • hoofdgerecht

Tagliata van entrecote met ruccola, grijs zeezout, grana en olijfolie

OF

Parelhoenfilet met fine champagnesaus, wilde champignons, truffel, chutney van tomaat

OF

Op vel gebakken zeebaarsfilet, snijboontjes en champignonaardappeltjes

OF

Tarbot met kreeftenbearnaise en schorseneren uit la mamma

  • om af te sluiten

Dessertbord

Menuà la carte

Onze keuken is een combinatie van klassiek en avontuurlijk. Wij houden van onze traditionele klassiekers, maar stoppen ze ook graag in een hedendaags jasje. Ga jij het liefst voor vlees of vis? Of kies je onze vegetarische opties? Altijd zorgen we ervoor dat de dagverse producten smaakvol op je bord belanden.

Bovendien serveren we ook heel wat lekkere tapas en fingerfood om te delen met vrienden en familie. Dat is altijd super gezellig, zomer en winter!

Ga jij het liefst voor vlees of vis? Of kies je onze vegetarische opties? Altijd zorgen we ervoor dat de dagverse producten smaakvol op je bord belanden.

Main Menu

  • GARLIC SHRIMP & TONNARELLI PASTA
    $19.99
    Serrano ham, spinach, roasted red peppers, tomato, pil pil sauce
  • GRILLED HANGER STEAK
    $25.50
    Serrano ham, spinach, roasted red peppers, tomato, pil pil sauce
  • PAN ROASTED ‘FLORIDA KEYS’ MAHI MAHI
    $15.50
    Serrano ham, spinach, roasted red peppers, tomato, pil pil sauce
  • GRILLED FREE RANGE CHICKEN SALAD
    $19.99
    Mesclun greens, pepperjack cheese, bacon, avocado, corn, tomato, cucumbers
  • GRILLED BBQ BABY BACK RIBS
    $23.00
    Hibiscus sweet ranch coleslaw, hand cut fries

Dinner

  • CHICKEN LIVER PARFAIT
    $23.80
    Chicken, onion, vegetable oil, Sour cream sauce, pepper, salt
  • ITALIAN TASTING PLATTER
    $25.50
    Three Italian Favorites: Baked Clams, Fried Calamari and Stuffed Shrimp
  • PAN ROASTED ‘FLORIDA KEYS’ MAHI MAHI
    $15.50
    Serrano ham, spinach, roasted red peppers, tomato, pil pil sauce
  • CRAB CONGEE
    $19.99
    Biscuits with fresh sausage patties & country gravy
  • SALT AND PEPPER CALAMARI
    $23.00
    Rocket, lime, chipotle aioli